vrijdag 20 oktober 2017

Waarom wij alle racisme op onze pagina's archiveren

Ons block- en geen wit perspectief beleid is een van de grootste ergernissen van racisten. Vaak proberen ze in hun reactie al ernaar te verwijzen met insinuaties dat we laf zijn of fascisten blablabla.. allemaal berichten die het voor ons alleen maar nog leuker maken want boze racisten staat gelijk aan een goede dag voor ons. Alles wat we blocken screenshotten wij echter wel en bewaren we.
Enkele leden van ons zijn al jaren actief met het aanpakken van racisten. Deze mensen archiveren dus alles wat ze in die jaren op social media tegengekomen zijn aan racisme. En dat komt vaak van pas, bijvoorbeeld wanneer er weer eens iemand stoer komt trollen. Zonder uitzondering zijn dat soort mensen ineens niet zo stoer meer en proberen ze zich er vanaf te maken met "nep" of dat wij "knip en plakwerk" zouden doen wanneer wij de wereld hun ware "niet racistische" aard tonen.

Sure.... knip en plakwerk.... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Geen opmerkingen:

Een reactie posten

“For America to Live, Europe Must Die"

“For America to Live, Europe Must Die" Russell Means The following speech was given by Russell Means in July 1980, before seve...