vrijdag 20 oktober 2017

Waarom wij alle racisme op onze pagina's archiveren

Ons block- en geen wit perspectief beleid is een van de grootste ergernissen van racisten. Vaak proberen ze in hun reactie al ernaar te verwijzen met insinuaties dat we laf zijn of fascisten blablabla.. allemaal berichten die het voor ons alleen maar nog leuker maken want boze racisten staat gelijk aan een goede dag voor ons. Alles wat we blocken screenshotten wij echter wel en bewaren we.
Enkele leden van ons zijn al jaren actief met het aanpakken van racisten. Deze mensen archiveren dus alles wat ze in die jaren op social media tegengekomen zijn aan racisme. En dat komt vaak van pas, bijvoorbeeld wanneer er weer eens iemand stoer komt trollen. Zonder uitzondering zijn dat soort mensen ineens niet zo stoer meer en proberen ze zich er vanaf te maken met "nep" of dat wij "knip en plakwerk" zouden doen wanneer wij de wereld hun ware "niet racistische" aard tonen.

Sure.... knip en plakwerk.... 😂😂Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over de 4,5 miljard gulden ‘herstelbetalingen’ die Indonesië aan Nederland heeft betaald

Over de financiële voordelen die Nederland gehaald heeft uit de soevereiniteitsoverdracht aan Indonesië op 27 december 1949 wordt door Neder...