woensdag 25 oktober 2017

Witte media... deel 1

Gezien ons beleid omtrent mainstream witte media (we gaan niet met hen in zee tenzij ze deel van een strategie zijn) krijgen wij vaak verbaasde of zelfs verontwaardigde journalisten. Ja er zal vast die ene tussen zitten die het wel goed bedoelt  enz blabla. echter zijn zij allemaal journalisten voor een witte redactie die vaak eigendom is van een wit instituut wat er baat bij heeft om nieuws mbt racisme zo lauw en onnauwkeurig mogelijk te brengen.

De kennis over racisme, kolonialisme, slavernij van de meeste journalisten in Nederland is zo beneden peil dat je er geen serieus artikel uit krijgt al zouden ze hun best doen. De vragen zijn altijd vanuit een wit perspectief, insinuerend, bagatelliserend en badinerend.

Wij gaan vanaf heden onze communicatie met witte journalisten die verder gaat dan drie reacties vastleggen zodat iedereen kan zien waarom de gemiddelde Nederlandse journalist eerst even een spoedcursus racisme/antiracisme moet volgen voordat ze een niet wit persoon interviewen.

We bijten de spits af net een pareltje, deze journalist heeft hetzelfde vertekend beeld van zichzelf als de meeste journalisten van de mainstream media. Hij denkt dat hij ons een plezier doet en hij de belangrijke schakel is tussen ons en de buitenwereld.

Bedankt Ruben! En je bent je vast en zeker nog steeds van geen kwaad bewust.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over de 4,5 miljard gulden ‘herstelbetalingen’ die Indonesië aan Nederland heeft betaald

Over de financiële voordelen die Nederland gehaald heeft uit de soevereiniteitsoverdracht aan Indonesië op 27 december 1949 wordt door Neder...