dinsdag 7 november 2017

Het koloniale denken bij de VVD zit er zo ingebakken dat ze zich er geen kwaad van bewust zijn.Dit (video) krijg je dus wanneer ministers vinden dat de NL kolonistencultuur 'beter' of zelfs 'superieur' is, dan gaan ze een invasie voorbereiden om jou de whiteness "superioriteit" op te dringen en om je jouw zelfbeschikking te ontnemen. 

Voorgenomen superioriteit is al sinds de 15e eeuw de motor de invasie en expansiedrift van witte Europeanen. Deze superiotiteit resulteerde in een culturele bom genaamd 'whiteness' die indigenous identiteiten uitwistte of fysiek hele volken vernietigde. ER IS NIKS superieurs aan whiteness. Hoe kun je dat ook beweren wanneer de hele wereld naar de knoppen gaat door die normen. De invoering van whiteness als wereldwijde default heeft geresulteerd in een maatschappij waar consumeren, bezit en afval produceren (lees kapitalisme) de religie is. Deze default leidt tot uitbuiting van alle bronnen van grondstoffen, voedsel en dieren waaronder zelfs onze eigen soort. De planeet was soort van in balans voor de gewelddadige introductie van whiteness bij indigenous volken. De westerse cultuur is niet superieur maar destructief.

Heel verrassend is deze koloniale mindset van de VVD niet, Bolkestein had er al hele theorieën over en die andere geassimileerde Nederlands Indische diaspora, tevens kolonialisme verheerlijker, Geert Wilders, komt ook bij de VVD vandaan. Die laatste deelt overigens zijn liefde voor apartheidskolonie Israël met de gehele VVD die kolonisator Netanyahu warm verwelkomde en altijd de zijde van Israël kiest in elk conflict. 

Vergeet ook niet dat de aanvoerder van dit zooitje in 2007 veroordeeld is voor het aanzetten tot discriminatie van Somaliërs, in een land wat zo racistisch is dat het niet eens racisme in het wetboek van strafrecht heeft opgenomen is dit vergelijkbaar met een veroordeling voor racisme. 


Terwijl het hele land zich meer dan tien jaar liet afleiden door de dansjes voor zijn meesters van Wilders heeft een zeer gevaarlijke club dit land stevig in de greep gekregen. Waar Wilders zaken hard roeptoeterde hebben we Rutte alles wat Wilders riep zien invoeren, zij het op genuanceerde wijze maar niet minder destructief. Waar Wilders zich richt op het marginaliseren van moslims en vluchtelingen gaslight Rutte via een open brief alle niet witte mensen dat ze racisme aan zichzelf te danken hebben en als ze niet assimileren beter kunnen vertrekken. Hij veroordeelt in diezelfde brief mensen die strijden voor indigenous identiteiten en tegen onderdrukking. Deze man verankerde zo even opnieuw de whiteness standaarden in deze samenleving bijna net zo schaamteloos onder onze neuzen zoals Trump ze in de V.S. opnieuw vastlegt. Maar een kolonistenvolk herkent dit niet en weet niet anders.. ze zijn tenslotte te superieur om aan te twijfelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Over de 4,5 miljard gulden ‘herstelbetalingen’ die Indonesië aan Nederland heeft betaald

Over de financiële voordelen die Nederland gehaald heeft uit de soevereiniteitsoverdracht aan Indonesië op 27 december 1949 wordt door Neder...